Direct contact

06 19 184 765

06 19 384 028

info@verwoordinbeeld.nl

Proclaimer

Verwoord In Beeld is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om de inhoud actueel en correct te houden. Kom je toch iets tegen dat niet juist is of verouderd, dan horen wij dat graag. Gebruik hiervoor het contactformulier of stuur een mail naar info@verwoordinbeeld.nl. Wanneer je ons een bericht stuurt, kun je binnen 5 werkdagen een reactie verwachten.

 

Alle informatie die je aan ons verstrekt, zullen wij vertrouwelijk behandelen. Persoons- en/of adresgegevens worden alleen gebruikt voor dat doel waarvoor je ze zelf hebt verstrekt.

 

Disclaimer
Het auteursrecht van de teksten op deze site is in handen van Femke Jaarsma. Het copyright voor alle foto’s op deze site ligt bij Erikjan Koopmans. Met uitzondering van de foto op de homepage, die door Ruben van Vliet is gemaakt. Het is niet toegestaan zonder toestemming de content (teksten, logo’s, foto’s en ander beeldmateriaal) van deze site openbaar te maken, te vermenigvuldigen en/of te bewerken anders dan voor persoonlijk (niet-commercieel) gebruik.

 

Bepaalde hyperlinks op deze site verwijzen naar websites van anderen. Verwoord In Beeld is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

 

Ieder kwartaal in je mailbox:

  • toffe producties
  • fijne samenwerkingen
  • de blog van Femke