Over ons

Verwoord In Beeld

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden. Soms zijn woorden juist heel treffend.
Woord en beeld kunnen ook samenwerken. Elkaar versterken, als een team. En dat is wat wij doen.

Direct contact

06 19 184 765

06 19 384 028

info@verwoordinbeeld.nl

Erikjan Koopmans

We worden overspoeld met beelden. Met een duizelingwekkende snelheid vinden duizenden afbeeldingen iedere dag een weg naar ons brein. En ondanks die hoeveelheid lijkt beeld steeds belangrijker te worden. Hoe val ik op een unieke manier op? Wat onderscheidt mij van de rest? Hoe zorg ik ervoor dat mijn beeld blijft hangen, waardoor mensen wat verder gaan kijken? Mijn doel als fotograaf is dan ook om de visie van opdrachtgevers te vertalen in een opvallend, persoonlijk en uniek beeld waarmee ze onderscheidend kunnen zijn.

 

In mijn meer ‘vrije’ werk wil ik vooral mezelf laten zien. Deze beelden kun je bekijken op www.erikjankoopmans.nl.

 

Specialiteiten: portret- en bedrijfsfotografie, conceptuele fotografie

Over ons
Over ons

Femke Jaarsma

We leven in een beeldcultuur waarin taal er niet altijd even goed vanaf komt. Vooral op de social media lijken spreektaal en straattaal de boventoon te voeren. Is dat een goede of slechte ontwikkeling? Taal is hoe dan ook altijd in beweging. Dat vind ik mooi. Daarom schrijf ik ook. Voor magazines en (corporate) websites tot de ouderwetse krant. Zolang ik mag schrijven, is alles mogelijk. Moet een tekst vooral helder en aansprekend zijn? Misschien tot een bepaalde actie uitnodigen. Ga je voor informatief of juist beschrijvend. U vraagt, ik draai.

 

In huis-aan-huiskrant de Stienser heb ik een maandelijkse column en op mijn feelgood blog Femke! deel ik op onregelmatige basis verhalen uit mijn eigen leven.

 

Specialiteiten: webteksten, interviews & artikelen

Kom in contact met ons

Heb je een vraag of opmerking? Of misschien een leuk verhaal dat je wilt delen. Mail ons gerust. We doen ons best je zo snel mogelijk te antwoorden.

Dringende kwestie? Bel dan even met 06 19184765 (Erikjan) of 06 19384028 (Femke).
Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Verwoord in Beeld met mijn gegevens doet.