Direct contact

06 19 184 765

06 19 384 028

info@verwoordinbeeld.nl

Help! We hebben een stagiair!

Sinds maandag 4 september hebben wij een heuse stagiair in dienst. En dat voor wel vijf maanden! Wat een luxe. Nee, niet (alleen) omdat hij ons werk uit handen kan nemen. Hij komt hier om te leren. Van ons. (Hoewel wij denken ook nog wel iets van hem te kunnen leren…) Ja, gek hè? Wie had dat ooit gedacht. Wij als een soort ‘leermeesters’ voor een ander. En niet zomaar iemand want deze jonge vent heeft veel in zijn mars. Hij vertelde daar onlangs al iets meer over op onze Facebookpagina:

 

“Vorige week startte mijn stage bij Verwoord In Beeld. Vooraf had ik hier al erg veel zin in, en het kon de pret niet drukken dat ik gelijk de eerste dag begon met het uit elkaar schroeven van een bureau (want het paste anders niet in de auto), om hem vervolgens weer in elkaar te zetten. Een goede werkplek is het halve werk, zal ik maar zeggen.

 

Uiteraard kom ik hier niet enkel om te leren hoe ik op Ikea-wijze een stuk meubilair op zijn poten zet. Nee, zeker niet. Ik wil meer dan dat, en in Erikjan en Femke zie ik twee toppers waarvan ik veel kan leren op het gebied van fotografie en tekst.

 

Ik studeer journalistiek en zit nu in mijn laatste jaar. Mijn afstudeerrichting is geschreven journalistiek, maar in mijn vrije tijd fotografeer ik erg veel en ook binnen mijn studie combineer ik graag beide disciplines. Tijdens mijn vorige stage bij VICE bleek dat ik mijzelf kan verbeteren in het structuren van teksten en het bedenken van concrete ideeën. Ik denk dat deze stage bij Verwoord In Beeld mij hierbij kan helpen.

 

Mijn droom is om als zelfstandig fotograaf te werken, en dan het liefst binnen de muziekindustrie. Zo kan ik mijn passie voor muziek en fotografie combineren.”

 

Wij wensen Alwin heel veel succes en plezier bij ons!

Ieder kwartaal in je mailbox:

  • toffe producties
  • fijne samenwerkingen
  • de blog van Femke