Direct contact

06 19 184 765

06 19 384 028

info@verwoordinbeeld.nl

DIY gastblog: feestslingers maken #1

Carpe diem! Pluk de dag! Ben je net als ik een levensgenieter en vier je eigenlijk het liefst iedere dag feest? Nou, dat treft. Want dit is een heel feestelijke blog. We hangen namelijk lekker de vlaggetjes uit! Dubbel feest voor mij want ik ben dus én gek op slingers én dol op zelf maken. En eigenlijk driedubbel pret toen de dames van Not So Stuffy me vroegen voor deze DIY-gastblog. Want nu kan ik mijn slinger-fetish met de hele wereld delen! Dus… wat volgt zijn wat leuke (hoop ik) en vooral ook makkelijke (want ik ben wel van het snelle resultaat) DIY-tips en ideeën voor slingers of all kind. Want… het leven dat is één groot feest, tralalalalalala!

 

Lees de complete DIY-gasblog op Not so stuffy.

 

Mijn biografie op Not so stuffy:

Femke Jaarsma (1977) aka Beidehands is een creatieve duizendpoot met een passie voor DIY. Van knutselen, moestuinieren en handwerken tot het zelf maken en customizen van kleding. Haar brood verdient ze grotendeels met schrijven en redactiewerk. Andere passies zijn reizen, koken en bovenal: dochter Lena (2012). Struinen naar vintage finds en retro spulletjes ervaart ze als therapeutisch. Femke doet ook nog aan yoga en is een echte festivalgangster. Samen met manlief en fotograaf Erikjan Koopmans is ze Verwoord In Beeld. Alsof ze het nog niet druk genoeg heeft, foodblogt ze voor MNSKP – Weten wat er speelt in Leeuwarden.

Ieder kwartaal in je mailbox:

  • toffe producties
  • fijne samenwerkingen
  • de blog van Femke