Direct contact

06 19 184 765

06 19 384 028

info@verwoordinbeeld.nl

Woonblog: de hippe kinderkamer

hippe kinderkamerSinds mijn jeugd is er veel veranderd. Kinderen van nu lijken haast mini-volwassenen. Zo is mijn peuter van drie al een behoorlijke dame. Ik kan me niet herinneren dat ik op die leeftijd al zo mondig was. En eigenwijs. Tijden veranderen… Eigenlijk vind ik het wel mooi, en grappig ook. Ieder mens – en dus ieder kind – is uniek. En dat mag gezien worden.

 

Of dat nou in zwart-wit en stoer is. roze kastje met zitzakBont en kleurrijk. Zoet met pasteltinten. Of juist heel basic. De kinderkamer van nu heeft in ieder geval – net als die kinders – meer karakter dan ooit. En hip dat ze zijn! Beperkte dat hippe zich in mijn kindertijd nog tot een behangetje met blauwe (!) meeuwen, nu is de kinderkamer een heus styling-walhalla. Voor mij althans. Het is één van de leukste plekken in huis om mijn decoratie-skills op los te laten. And so I did… Zo werd de kamer van mijn dochter een mix van zoet, vrolijk en een tikkeltje stoer. roze kastje met serviesje eroproze kastje met serviesje eropPrecies zoals zij is.

 

Ook al vaar ik graag m’n eigen koers, voor inspiratie spiek ik soms bij anderen. Op Instagram vooral. Daar vind ik vaak de leukste trends. Dit zijn m’n favorieten van nu. Stippen en sterren die je als stickers op de muur plakt. Nachtlampjes die er zó lekker uitzien dat je ze haast wilt opeten. De oh zo populaire lightbox waarin je telkens een andere leuke tekst kunt plaatsen. Posters en kaarten met bijzondere illustraties en grappige quotes.

papieren opbergzak met beerprintOpbergzakken met de coolste prints. Wordbanners en papieren pompons. En oja, de tipi speeltent natuurlijk.

 

Stylinginspiratie haal ik ook uit prachtige boeken, woonblogs en webshops. Mijn favorieten zijn Kinderkamerstylist.nl, Mooikamertje.nl, psikhouvanjou en Little Wannahaves. Net als ik gek op DIY’en? Op Pinterest vind je veel originele zelfmaakideeën voor de kinderkamer. Veel plezier met stylen!

 

Femke maakte deze inspiratieblog voor de Huis & Tuin beurs. Helaas heeft de organisatie besloten dat de beurs in 2016 niet doorgaat.

kinderbed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kinderserviesje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wandversieringen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ansichtkaarten met quotes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gekleurde papieren pompons

Ieder kwartaal in je mailbox:

  • toffe producties
  • fijne samenwerkingen
  • de blog van Femke