TRES

TRES is al jaren een toonaangevend digitaal bureau voor strategie, marketing en technologie. Zij zien altijd nieuwe mogelijkheden in de digitale wereld. “Wat vandaag goed is, kan morgen beter.”  Hun tactiek: “We combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van marketing en technologie. Zo creëren we digitale oplossingen en helpen we je verder vooruit.” Plezier staat voorop bij TRES. “Want wie plezier heeft in zijn werk is betrokken en energiek.” Erikjan maakte een bedrijfsreportage en portretten voor de nieuwe website van het bureau.

 

Direct contact

06 19 184 765

06 19 384 028

info@verwoordinbeeld.nl

Archive

 1. TRES

  Reacties uitgeschakeld voor TRES

  TRES is al jaren een toonaangevend digitaal bureau voor strategie, marketing en technologie. Zij zien altijd nieuwe mogelijkheden in de digitale wereld. “Wat vandaag goed is, kan morgen beter.”  Hun tactiek: “We combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van marketing en technologie. Zo creëren we digitale oplossingen en helpen we je verder vooruit.” Plezier staat voorop bij TRES. “Want wie plezier heeft in zijn werk is betrokken en energiek.” Erikjan maakte een bedrijfsreportage en portretten voor de nieuwe website van het bureau.

   

 2. Hamilton Bright

  Reacties uitgeschakeld voor Hamilton Bright

  Effectiever en efficiënter. Dat waren de primaire doelstellingen toen Hamilton Bright in 2000 werd opgericht. Het aankoopproces van de consument beïnvloeden. Hamilton Bright werkt inmiddels voor honderden A-merken en retailers in diverse disciplines en in verschillende branches. Erikjan mocht beelden schieten voor de nieuwe website van Hamilton Bright.

 3. Waadhoeke

  Reacties uitgeschakeld voor Waadhoeke

  Op 1 januari 2018 fuseren de gemeenten Franekeradeel, het Bildt, Menameradiel en vier dorpen van Littenseradiel tot een nieuwe gemeente: Waadhoeke. Een gemeente met 47.000 inwoners, 40 dorpen en en één stad. Waadhoeke ligt aan de Waddenkust in Noordwest Fryslân. Voor de campagne ‘Op weg naar Waadhoeke’ schoot Erikjan een aantal beelden die ingezet worden voor verschillende communicatie-uitingen.

  (Opdrachtgever: GH+O communicatie en creatie)

 4. MW Bedrijfskleding

  Reacties uitgeschakeld voor MW Bedrijfskleding

  MW Bedrijfskleding is expert op het gebied van bedrijfskleding en promotioneel textiel. Zij gaan voor een persoonlijke aanpak en advies op maat. Net als wij eigenlijk. Des te leuker dat wij mee mochten werken aan de lancering van hun nieuwe website. Erikjan schoot een aantal mooie beelden, onder andere voor de case over Hof van Saksen en Groenrijk, beide klant bij MW Bedrijfskleding. Femke was verantwoordelijk voor een groot deel van de webteksten. (Opdrachtgever: TEAM communicatie)

 5. GROW Festival

  Reacties uitgeschakeld voor GROW Festival

  Grow is een nieuw festival dat plaatsvindt op een wel heel bijzonder plekje: het onbewoonde eiland Utopia. Met een line-up van hiphop en elektronische beats én een ‘mindblowing’ inhoudelijk programma willen ze een groene revolutie ontketenen… Erikjan maakte de campagnebeelden voor GROW en kreeg daarbij hulp van Saskia Wagenvoort, die de prachtige styling verzorgde. GROW Festival is onderdeel van Floriade Almere 2022, de groenste wijk ter wereld.

 6. Dichterbij, het Rabobank ledenmagazine

  Reacties uitgeschakeld voor Dichterbij, het Rabobank ledenmagazine

  Als team mogen wij regelmatig samen op pad voor Dichterbij, het magazine voor leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland.
  Dit keer waren we op bezoek bij Siska de Vries van smoothiebar Fruitbar Sis, dé groene hotspot van Leeuwarden.

 7. Accolade

  Reacties uitgeschakeld voor Accolade

  Accolade staat voor prettig wonen op een plek waar je je thuis voelt. De focus ligt op het aanbieden van betaalbare, comfortabele woningen en tegelijkertijd het bevorderen van leefbaarheid in buurten en wijken. Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Samen met ‘bewust werken’ waren dit de uitgangspunten bij de renovatie van het bedrijfspand in Heerenveen. Erikjan mocht meedenken over muurfoto’s voor in de nieuwe vergaderruimtes. Bij de uitwerking van dit concept werkte hij samen met Accolade en Studio Oak. Insteek: het creëren van ruimtelijkheid, waarbij slim gebruik wordt gemaakt van de functie van de oude klaslokalen. Het thema: oude gebouwen versus Friese natuur, oftewel historie versus toekomst. Naast een creatieve, voor Erikjan ook een technische uitdaging omdat de muurfoto’s heel groot werden afgedrukt.

 8. Fries Museum

  Reacties uitgeschakeld voor Fries Museum

  Erikjan wordt geregeld ingezet als fotograaf voor het Fries Museum. Op deze prachtige plek middenin het centrum van Leeuwarden ontdek je alles over de elf steden en het platteland, de haat-liefdeverhouding met het water, de zoektocht naar het typisch Friese en de plek van Friesland in de wereld. Naast de vaste tentoonstellingen organiseert het museum de Kinderkunstclub, het Antiekspreekuur en allerlei interessante workshops. Dan zijn er nog de tijdelijke exposities. Denk aan ‘Alma-Tadema – klassieke verleiding’, over de meest succesvolle schilder van de 19de eeuw met meer dan 100.000 bezoekers in totaal. Eén van de grote tentoonstellingen van 2017 is ‘SITS, katoen in bloei’, over het glanzende, gebloemde, handbeschilderde katoen uit India dat vanaf de 17de eeuw de wereld veroverde. Later in 2017 volgt o.a. de expositie over Mata Hari.

 9. Bakker Training | Therapie

  Reacties uitgeschakeld voor Bakker Training | Therapie

  Voor de nieuwe website van fysiotherapiepraktijk Bakker Training | Therapie verzorgden wij beeld, teksten en eindredactie. Om cliënten van de praktijk nog beter te kunnen helpen, is flink ingezet op de online dienstverlening. Denk aan het zelf online plannen van een afspraak, en de mogelijkheid om via Whatsapp contact te hebben met de praktijk. Bij de ontwikkeling van de nieuwe site werkten wij samen met Stienser ondernemers Stefan Oost (bouw & ontwerp) en Hendrik van der Meer (marketingadvies) . Bekijk het resultaat: www.fysiotherapiestiens.nl

 10. TEAM communicatie

  Reacties uitgeschakeld voor TEAM communicatie

  Erikjan mag regelmatig in actie komen voor klanten van strategisch en creatief communicatiebureau TEAM communicatie. Zo nu en dan maakt hij ook beelden voor het bureau zelf, de zogenaamde TEAMfoto’s. Iedere keer een ander concept, waar Erikjan (en ook TEAM) helemaal los op kan gaan.